IMG 2353 720p

Anders Ploug står til din rådighed, uanset om det drejer sig om en mindre reperations-opgave, eller om du vil have dygtige fagfolk til at tage hånd om fagentreprisen på et helt nyt byggeri.

Herunder kan du læse lidt om, hvad vi tilbyder.

Fag entrepriser

Vi udfører gerne større eller mindre fagentrepriser, hvor Anders Ploug kan stå for det komplette tømrerarbejde på alle byggerier.

Total entrepriser

Hos Anders Ploug kan du også vælge at lade os stå for det hele, fra ide til nøglefærdigt projekt. Dvs. at du kan nøjes med at kontakte et firma og få en pris på hele projektet. sammen med vores samarbejds partnere kan vi løse langt de fleste opgaver lige fra det enkle til det mere komplekse. Vi lægger stor vægt på planlægning og kommunikation undervejs og undgår herved misforståelser.

Vinduer & døre

Vi udfører totalløsninger, når vinduer eller døre skal skiftes. Vi rådgiver gerne mht.design, vi koordinerer levering samt murerarbejde og udfører tømrerarbejdet, således at vore kunder får det bedst mulige resultat.

Vi kan levere vinduer og døre af alle typer og mærker, og vi har stor erfaring med blandt andre Outrup Vinduer og Døre A/S og Velfac.